Öğrenci Kariyeri Banner

28 Ağustos Çarşamba Günü Girişimcilik Etkinliği

28 Ağustos Çarşamba Günü Girişimcilik Etkinliği
Funimate uygulamaları ile 5 yılda dünya genelinde 100’den fazla ülkede toplamda 40 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan, sosyal medya için video reklamı hazırlama uygulaması Impresso ile Apple tarafından “Günün Uygulaması” olarak seçilen Pixery firmasının başarı hikayesini kurucu ortağı ve CEO'su Kemal Uğur'dan dinleyeceğimiz etkinlik için 28 Ağustos Çarşamba akşamı 18:30'da inovasyon merkezimizde buluşalım.

 

Etkinlik Programı: 28 Ağustos 2019 Çarşamba

18:30 – 19:00 İkram&Networking
19:00 – 20:15 İlham Verici Bir Girişimcilik Serüveni: Pixery - Kemal Uğur
20:15 – 21:00 Networking

Nerede: 


ING İnovasyon Merkezi


Esentepe Mahallesi, No:4 Polat Plaza Esentepe, Ali Kaya Sk., 34394 Şişli/İstanbul Kanyon AVM Yanı · İstanbul




Kemal Uğur kimdir?
ODTÜ Elektrik Elektronik mezunu olan Kemal Uğur, Kanada’da aynı bölümde mastırını ve Finlandiya’da doktora çalışmalarını tamamlamıştır. Nokia Finlandiya Araştırma Merkezi’nde en son bölüm yöneticisi olmak üzere farklı rollerde on yıl görev almıştır. Nokia'da, mobil video alanında şu anda milyonlarca üründe kullanılan farklı teknolojilerin araştırma/geliştirilme faaliyetlerinde rol almış ve 50'den fazla akademik yayın ile 70'den fazla uluslarası patent başvurusunda bulunmuştur

Nokia'dan ayrıldıktan sonra, Türkiye'ye kesin dönüş yaparak 2014'te ortağı Dr. Oğuz Bici ile Pixery'i kurmuştur. Şu andaki hedefi, tüm gelirleri yurtdışından olan Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji girişimlerinden biri olan Pixery'i global bir başarı hikayesine dönüştürmektir.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.