Öğrenci Kariyeri Banner

27. İTÜ Sektör Günleri Bu Sene De “4 Sektör 4 Lider” Konseptiyle Sizlerle!

27. İTÜ Sektör Günleri Bu Sene De “4 Sektör 4 Lider” Konseptiyle Sizlerle!
İTÜ Endüstri Mühendisliği kulübü olarak 27 yıldır düzenlediğimiz İTÜ Sektör Günleri, kariyerlerini hangi sektörde yapmak istediklerine karar veremeyen, sektörleri tanımak isteyen öğrencilere yol gösteren bir etkinliktir. Her sene belirlenen sektörün lider firmaları İTÜ’de ağırlanır, bu lider firmaların üst düzey yöneticileri oturumlarda katılımcılara kendi sektörlerini tanıtır.

Finans sektöründe yeni nesil bankacılığın öncüsü olan ING, hızlı tüketim sektöründe dünyanın en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan Pladis, e-ticaret sektöründe özellikle son yıllarda dünyada ve ülkemizde internet girişimciliğinin artmasıyla birlikte en çok ziyaret ettiğimiz alışveriş sitesi olan Trendyol, telekomünikasyon sektöründe ise dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden biri olan Vodafone bizlerle olacak. Firmalardan gelen yöneticeler kendi sektörlerini değerlendirecek, tecrübelerini aktaracak, kariyer hikayelerini anlatacak ve iş dünyasının değişen dinamiklerini yorumlayacaklar.

afiş

Üstelik öğrencilere çalışmayı hayal ettikleri şirketlerin üst düzey yöneticileriyle tanışma, onlarla fikir alışverişinde bulunma ve sektörü farklı yöneticilerin bakış açısıyla değerlendirebilme fırsatını veren bu etkinlik tamamen ücretsiz!

22 Kasım Cuma günü İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde SDKM Konferans Salonun’nda gerçekleşecek etkinliğe okul, bölüm, sınıf ayrımı olmadan herkes katılabilmektedir.

Kayıt olmak için formu doldurmanız yeterli. Kayıt olmak için TIK!

* Organizasyona katılım ücretsizdir.

* Katılımcılara gün sonunda sertifika verilecektir.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.