Öğrenci Kariyeri Banner

2024 Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı İçin Açıklama Yapıldı!

2024 Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı İçin Açıklama Yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın 2024 yılındaki personel alımına dair branş ve kadro dağılımı gündemde yerini alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de gerçekleştirilen şehir hastanesi ve bağlantı yollarının açılışı töreninde, Sağlık Bakanlığı'nın yapmayı planladığı personel alımına ilişkin açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı'nın 35 bin sağlık personeli alımı araştırmaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımıyla hız kazandı. Sağlık Bakanlığı'nın 2024 personel alımı sürecinde başvuru şartları, kadro ve kontenjan dağılımı sorgulanıyor.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz." açıklamasını yaparak Sağlık Bakanlığı'nın personel alımı sürecini duyurdu. Sağlık Bakanlığı'nın alım süreci için ÖSYM'ye kılavuz detaylarını ileteceği bildirildi, bu da adayların KPSS puanlarına göre tercihlerde bulunarak sağlık kurumlarına yerleşmeyi beklemelerine olanak tanıyacak. Kılavuzun Şubat ayının ilk haftası itibariyle ÖSYM tarafından yayımlanması beklenmekte.

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.