Öğrenci Kariyeri Banner

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Sahne Alacak Tek Türk Şarkıcı Belli Oldu!

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Sahne Alacak Tek Türk Şarkıcı Belli Oldu!

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği 22’nci FIFA Dünya Kupası, 20 Kasım’da kapılarını açtı. Bu yıl Katar'da düzenlenen Dünya Kupası, alışılmışın aksine sonbahar-kış dönemine denk geldi.

Alışılagelenden farklı olarak sonbahar rüzgarları eşliğinde başlayan Dünya Kupası'nın merakla beklenen etkinliklerden biri de stadyum konserleri. Dev organizsayonda sahne alacak dünyaca ünlü şarkıcıların arasında Türkiye’den sürpriz bir isim de var.

Dünya Yıldızlarıyla Aynı Sahnede!

18 Aralık’ta sona erecek turnuva boyunca Al Khor Al Bayt Stadı’nda dünyaca ünlü yıldızlar sahne alacak. Devasa etkinlikte konser verecek yıldızlar arasında sevilen şarkıcı Zeynep Bastık da yer alıyor. 

20 Kasım’da 60 bin kişi kapasiteli Al Khor Al Bayt Stadı’nda gerçekleştirilen ilk törenin ardından son düdüğün çalacağı 18 Aralık tarihine kadar konserler düzenlenmeye devam edecek.

Zeynep Bastık ise 24 Kasım günü Katar 2022 Dünya Kupası açılış töreninde Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi yıldız isimlerle aynı sahneyi paylaşacak.

Al Khor Al-Bayt Stadyumu’nda gerçekleşecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası açılış töreninde dünya yıldızlarıyla sahne alacak isimler arasında Türkiye’den tek isim Zeynep Bastık.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.