Öğrenci Kariyeri Banner

2 Soruyu Çözene 93 Ay Emekli Maaşını Verecek

2 Soruyu Çözene 93 Ay Emekli Maaşını Verecek
Samsunlu emekli matematik öğretmeni, 59 yaşındaki Aydın Cerit, hazırladığı 2 matematik sorusunu 5 Aralık 2016 saat 18.00’a kadar çözüp cevabını kendisine getirin ilk kişiye 93 ay süresince emekli maaşını vereceğini söyledi.

Samsun’da oturan emekli matematik öğretmeni, evli ve 2 çocuk babası Aydın Cerit, özellikle asal sayılar üzerine yaptığı çalışmalar ve sayılar ile ilgili hazırladığı projelere dikkat çekmek için ödüllü 2 matematik sorusu hazırladı. Üzerinde 1 gün çalışarak 2 matematik sorusu hazırlayan Cerit, 2 soruyu çözüp 5 Aralık 2016 saat 18.00’a kadar Samsun öğretmen Evi’ne gelerek kendisine ulaştıran ilk kişiye 93 ay süresince emekli maaşını vereceğini söyledi.

soru_detay


"Yıllardır sayılarla ilgili çalışmalar yapıyorum. Özellikle asal sayılarla ilgili çok önemli çalışmalarım var. Yaptığım çalışmalara dikkat çekmek ve bu çalışmaların üstün bir teknolojiye dönüştürülebileceğine ikna etmek için böyle bir şey yaptım. Hazırladığım bu iki soruyu belirttiğim zamana kadar çözüp bana getiren ilk kişiye bu iki ödülü vereceğim. Cumhuriyetimizin ilanının 93’üncü yıl dönümü anısına ödülü de 93 ay olarak belirledim."


Kaynak






Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.