Öğrenci Kariyeri Banner

18-19 Mart Celal Bayar Üniversitesi'nde EBT Etkinliği!

18-19 Mart Celal Bayar Üniversitesi'nde EBT Etkinliği!
Celal Bayar Üniversitesi IEEE Topluluğu tarafından düzenlenecek olan Ege Bölge Toplantısı etkinliğinde 18 Mart Cumartesi günü (yarın) gerçekleşecek ve 2 gün sürecek.


İEEE Nedir ?


IEEE, elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, telekomünasyon ve diğer birçok alanda, mühendislik teori ve uygulamalarının gelişimi için çalışan, kar amacı olmayan, dünyanın önde gelen teknik organizasyonudur.






18-19 Mart 2017 tarihlerinde Celal Bayar Üniversitesi’nde düzenlenecek olan EBT (Ege Bölge Toplantısı) etkinliğinde Çağdaş Işıl, Webtekno ekibi ve Lütfi Karaca’nın katılacağı etkinlik, 2 gün boyunca dolu dolu geçecek.

Celal Bayar Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan EBT, ege bölgesindeki neredeyse tüm üniversitelerin IEEE öğrenci topluluklarının buluştuğu bir etkinlik şeklinde olacak.


webieee

Ayrıca Endüstri 4.0 için Doç. Dr. Coşkun Küçüközmen ve Microsoft’taki iş olanakları ve staj imkanı hakkında Özhan Gülal tarafından da bilgilendirileceğiniz EBT, Celal Bayar Üniversitesi’ndeki Muradiye Kampüsü Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Etkinlik ile ilgili detayları buradan takip edebilir, Celal Bayar IEEE ekibin ise Facebook / Twitter ve Instagramüzerinden takip edebilirsiniz.

KAYNAK : www.webtekno.com

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.