Öğrenci Kariyeri Banner

14 Temmuz İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

14 Temmuz İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

14 Temmuz itibarıyla vizyona giren birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu sıcaklarda dışarıda dolaşmaktansa sinema salonunda serin serin film izlemeyi tercih etmek doğru bir karar olabilir...

İşte 14 Temmuz İtibarıyla Vizyona Giren Filmler:

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm

Görevimiz Tehlike serisinin 7. devam halkası olan Mission: Impossible 7, ikonik ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını konu ediyor.

Resif: Kanlı Takip

Resif: Kanlı Takip, yaşadığı kötü günleri ardında bırakmak için gittiği tatilde korkularıyla yüzleşmek zorunda kalan genç bir kız ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor.

Tanrının Unuttuğu Yer

Tanrının Unuttuğu Yer, bir kilise inşa etmek için geldiği yerde kendisini beklenmedik durumların içerisinde bulan bir rahibin hikayesini konu ediyor.

Harold Fry'ın Beklenmedik Yolculuğu

Yeni emekli olan Harold Fry, karısı Maureen ile birlikte kasvetli bir hayat sürmektedir. Eski arkadaşı Queenie'nin ölmek üzere olduğunu öğrendiğinde, ona bir mektup göndermek için üzgün bir şekilde evinden çıkar ancak bir anda onun yanına gitmeye karar verir.

Semur 4: Mahşer

Semur 4: Mahşer, kendisine miras kalan evi satmaya çalışırken, kendisini korkunç olayların içerisinde bulan genç bir adamın hikayesini konu ediyor.

Cinnas

Cinnas, cinler tarafından ele geçiren bir eve giden İlkin ve arkadaşlarının yaşadıklarını konu ediyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.