Öğrenci Kariyeri Banner

14 -15 Mart'ta Boğaziçi Üniversitesi'nde BETA Sektör Günleri

14 -15 Mart'ta Boğaziçi Üniversitesi'nde BETA Sektör Günleri
BETA Sektör Günleri için yerinizi ayırtmadıysanız hala geç değil! Peki etkinlik günü seni neler bekliyor?  Birçok sektörden gelen uzman konuşmacılar, ilham verici konuşmalar, birçok farklı şirketin düzenlediği atölyeler, sektörlere dair derin bilgiler ve çeşitli eğitim ve teknoloji ürünü içeren çekilişler!

Biyomedikal, nanoteknoloji, bankacılık, elektronik, havacılık, endüstri 4.0, girişimcilik, bilişim, otomotiv, telekomünikasyon gibi sektörlerden profesyonel konuşmacıların yer alacağı panellerin, farklı deneyimler elde edeceğiniz workshopların, oturum aralarında networking imkanının ve merak ettiğiniz birçok konu hakkında bilgilenebileceğiniz soru-cevap seanslarının gerçekleşeceği iki güne yayılan etkinliğimiz sürpriz hediyeler ve çeşitli eğlence seanslarıyla renklenecek! 14-15 Mart'ta İbrahim Bodur Salonu'nda! Biletler için link --> TIKLAYINIZ!


IMG-20200303-WA0021

Boğaziçi Robotic Cup:

Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü ve IEEE öğrenci kolu olarak 29 Mart 2020 tarihinde Boğaziçi Robot Kupasının(BROCUP) ilkini düzenliyoruz!

Robotik ve Teknoloji sektöründe inovasyonu hedefleyen ve öğrencilerin kendini geliştirmesine olanak sağlarken festival havası verecek olan BROCUP'ın kayıtları başladı!
6 farklı kategoride büyük ödül için kıyasıya yarışın süreceği BROCUP'ta sen de robotuna güveniyorsan ve eğlenceyi sonuna kadar yaşamak istiyorsan BROCUP'a kayıt olmayı unutma!!
Detaylı bilgi için buecieee.com/brocup


Yer: Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüs Garanti Kültür Merkezi


Tarih: 29 MART 2020


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.