Öğrenci Kariyeri Banner

12 Mayıs İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

12 Mayıs İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

12 Mayıs itibarıyla vizyona giren birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu hafta beyaz perdede korku-gerilim ağırlıklı filmler göreceğiz.

Masum

Yönetmen koltuğunda Louis Garrel'ın oturduğu Masum filmi, annesinin hapishanede mahkum olan bir adamla evleneceğini öğrenen ve annesini korumak için her şeyi göze alan Abel'in hikayesini konu ediyor.

Koku

Felsefe profesörü olan İlhan, annesinin kardeşine olan düşkünlüğü nedeniyle ailesinden beklediği sevgiyi alamayan bir kadındır. Kendi ailesine sahip olmak isteyen İlhan, menepoza girdiğini öğrenmesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Bir an önce çocuk sahibi olmaya karar verir ancak sevgilisinden ayrılmıştır. Bunun üzerine yüksek lisans öğrencisi olan Mustafa ile bir anlaşmak yapar.

Lanetli Kan

Lanetli Kan, doğa üstü varlıklar tarafından ele geçirilen oğlunu kurtarmaya çalışan bir annenin hikayesini konu ediyor.

Karabasan

Karabasan, karabasanlar tarafından saldırıya uğrayan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor.

Belle ve Sebastian: Cesur Dostum

Sebastian, şehirde büyüyen on yaşında bir çocuktur. Okulu tatile girdiğinde Sebastian hiç istemese de tatilini büyükannesi ve teyzesiyle birlikte dağlarda geçirmek zorunda kalır

Neşeli Çiftlik: Tren Kalkıyor!

Ekinlerin bir türlü büyümemesi Neşeli Çiftlik'te büyük bir kriz yaşanmasına neden olur. Mucit Albert'in devrimsel icasaı nano-tohum sayesinde bu sorun çözülür. Bunun ardından Albert, buluşunu sergilemek ister. Ancak bu sırada paha biçilemez tohumu çalınır.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.