Öğrenci Kariyeri Banner

11. Mühendislik ve Yönetim Akademisi

11. Mühendislik ve Yönetim Akademisi
Anadolu Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Kulübü'nün geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 11.si düzenlenecek “Mühendislik ve Yönetim Akademisi”i 25-26 Şubat 2017 tarihlerinde “GELECEĞE DÖNÜŞ : İş Dünyasında Değişen Trendler” temasıyla Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir.

Anadolu Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Kulübü etkinlikleri hakkında nelerden bahsediyor? Buyrun;

Kısaca MÜYAK’tan bahsetmek gerekirse;
Katılım ve içerik açısından Eskişehir’in en büyük ve istikrarlı öğrenci organizasyonlarından birisi olan Mühendislik ve Yönetim Akademisi, 2006 yılından beri düzenlenmekte olup, iş dünyasının önde gelen isimleriyle öğrencileri ortak bir platformda bir araya getirerek;
• Yönetimsel anlamda bilgi alışverişinde bulunmalarını,
• Endüstriyel sorunlara grup bakış açısı ve yaklaşımıyla çözümler öne sürmelerini,
• Üniversite – iş dünyası işbirliğini sağlamayı,
• Geleceğin söz sahipleri biz gençlere Türkiye’deki ve dünyadaki güncel gelişmeleri yakından izleyebilmelerini sağlamayı,
• Aralarındaki arkadaşlık bağını kuvvetlendirmeyi amaç edinmiş, tamamıyla öğrenciler tarafından düzenlenen bir seminerler zinciridir. Bu buluşmalar sırasında, akademik dünyanın ve iş dünyasının en başarılı isimleri, söz konusu MÜYAK için belirlenmiş konuyla ilgili değerli bilgilerini sizlerle paylaşmaktadırlar.


Alışılmışın dışında bir organizasyon için, sizlerin iki günü dolu dolu geçirebilmesi için aylar önceden çalışmaya başlayarak ortaya çıkardığımız MÜYAK markasını gururla daha ileriye taşıyarak;
İş dünyasının önde gelen isimlerinin ve markalarının hikayeleri, Staj ve kariyer imkanları, Farklı bölümlerden ve üniversitelerden öğrenciler ile tanışma fırsatı ,çekilişler, hediyeler, eğlence ve ikramlar, ile dolu iki gün siz MÜYAK katılımcılarımızı bekliyor olacak.

Dış katılımcılarımızı “Hilton Garden Inn” de ağırlayacak, onlara Eskişehir’i gezdirecek, daha birçok sürprizle de buluşturacağız. İlerleyen zamanlarda isimlerini sizlerle de paylaşacağımız birbirinden başarılı kişileri sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.

Şehiriçi katılımcılar için: 13 Şubat tarihinden itibaren KYK Önü, MF Kantin, İİBF Kantin, Hazırlık, ESOGÜ Mühendislik Yemekhane Önü ve ESOGÜ İİBF’de biletlerinizi temin edebilirsiniz.

Şehirdışı katılımcılar için: Sitemizde paylaştığımız Üniversite Temsillerimiz ile iletişime geçerek temin edebilirsiniz.

25-26 Şubatta görüşmek üzere
Etkinlik sitesi için tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.