Öğrenci Kariyeri Banner

11 Kasım İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

11 Kasım İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

11 Kasım itibarıyla vizyona giren birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik.

Black Panther: Yaşasın Wakanda


Black Panther: Yaşasın Wakanda, uluslarını tehdit eden dünya güçlerine karşı savaşmaya hazır olan Queen Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye ve Dora Milaje'nin hikayesini konu ediyor. Wakanda halkı, hayatlarının bir sonraki bölümünü kucaklamak için çabalarken kahramanlar, War Dog Nakia ve Everett Ross'un yardımıyla bir araya gelecek ve Wakanda krallığı için yeni bir yol çizecektir.

 

Müstakbel Damat

Müstakbel Damat, sevdiği kızı ailesinden istemek için yola koyulan bir damat adayının hikayesini anlatıyor. İlker Ayrık, Erdal Özyağcılar ve Hande Soral'ın başrolünde yer aldığı Müstakbel Damat, ani bir evlilik kararı alan Hasan ile Sema çiftinin, kız tarafına bu evliliği duyurmak için gittikleri Kıbrıs'ta yaşadıklarını konu alıyor.

Tamirhane

Tamirhane, manevi babalarından kendilerine miras kalan boya ve kaporta dükkanında çalışırken kendilerini bir anda bambaşka bir durumun içinde bulan Yılmaz ve Müjdat’ın hikayesini konu ediyor.

 

Klondike

Klondike, kendilerini uluslararası bir uçak kazası felaketinin merkezinde bulan ve Uğrayna- Rusya sınırlarında yaşanan çatışmaların ortasında kalan bir ailenin hikayesini anlatıyor.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.