Öğrenci Kariyeri Banner

10 Multiplayer Mobil Oyun

10 Multiplayer Mobil Oyun
Akıllı telefon ve tabletler üzerinden arkadaşlarımız ile oynayabileceğimiz 10 oyunu sizler için inceledik. Uygulama marketlerde olan sayısız oyunlar arasında oynamaya bayıldığımız oyunların yanında takım olarak oynayacağımız oyunların zevki bir farklı olacaktır. İncelediğimiz oyunlar arasından farklı türlerden co-op ve multiplayer destekli şekilde oynayabilirsiniz.

SEA BATTLE 2


sea battle


Kağıt üzerinde klasik bir savaş gemisi oyunu olarak bildiğimiz amiral battı oyunu modernleşerek bize mobilde oynama imkanı sunuyor. Rakip gemilerin haritada nerelere yerleştirildiğini tahmin edip işaretledikten sonra sıra karşı oyuncuya geçiyor ve ilk hangi oyuncu rakibinin tüm filosunu batırırsa kazanmış oluyor. Oyunun alışık olduğumuz bir not defteri grafik düzeninde oynanışı var bu da bizi nostaljik bir havaya katıyor. Bilgisayara karşı oynayabileceğiniz gibi multiplayer ve co-op oyun türlerini de destekliyor.


Yayıncı: BYRIL

play store stok logo

app store stok logo

 

 

Google Play Store: 4,7 Puan

App Store: 4,6 Puan

 

BOMBSQUAD


bombsquad

Sizin de eski atari oyunlarından hatırlayacağınız Bomberman oyununun abisi gibi bir oyun var o da Bombsquad. Oyun daha çok PvP(Player vs Player) oyun moduyla dikkat çekiyor. Çeşitli haritalarda karşınızdaki rakibinizin üzerine bombalar atarak veya iterek rakip tarafın canını bitirmeye çalışıyorsunuz. Yalnız oyun sadece android destekli olduğunu söylemem gerekiyor maalesef ios destekli değil.

Yayıncı: Eric Froemling

play store stok logo

 

 

Google Play Store: 4,5 Puan


SPACETEAM


asdasd

Spaceteam Wi-Fi veya Bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir uzay gemisi oyunudur. Eşleştiğiniz arkadaşlarınızla birlikte herksin ekranında aynı uzay gemisiyle macera başlıyor. Sizin ekranınızda arkadaşlarınız yerine getirmesi gereken talimatlar, arkadaşlarınızın ekranında ise sizin yapmanız gereken talimatlar yer almakta. Geç kalmayın geri sayım bitmeden talimatları yapmanız gerekiyor eğer yapmazsanız geminiz zarar görür ve oyunun sonunda fazla hasardan dolayı kaybedebilirsiniz.

Oyun 2-8 kişi arasında oynanabiliyor ve tam bir ekip oyunudur. Zaman dolmadan takım koordinasyonu sağlayın ve talimatları yerine getirin yoksa geminiz parçalara ayrılıp uzayda kaybolacaksınız.

Yayıncı: Henry Smith Inc.

play store stok logo

app store stok logo

 

 

Google Play Store: 4,7 Puan

App Store: 4,3 Puan


SOUL KNİGHT


Soul knight

Siz de karşınıza çıkan her şeyi yok etmeyi seviyor musunuz? Bu oyun tam size göre o zaman. Takım arkadaşlarınız hariç ekranda gördüğümüz her şeyi vurmak için oyun içerisinde 170’ten fazla silah bulunmakta. Otomatik nişan özelliğinin bulunduğu oyunda özelleştirdiğiniz karakterler ile takımınızı kurun ve harita rastgele dağılmış silah ve özel geliştirmeleri toplayarak karşınıza çıkan her şeyi vurun. İlgi çekici karakterler ile oyun sizi kendine çekiyor.

Yayıncı: ChillyRoom

play store stok logo

app store stok logo

 

 

Google Play Store: 4,6 Puan

App Store: 4,7 Puan


MİNİ MİLİTİA – DOODLE ARMY 2mini militia


Bir nişancı oyunu olan Mini Militia, shooter oyun kategorisinde en iyi oyunlardan birisi olmayı hakkediyor. Basit ama bir o kadar zorlu oynayış biçimi ile co-op oyun moduyla dikkat çekiyor. 8 kişilik bir takım kurarak çok oyunculu savaşa hazır hale gelebilirsiniz. Karakterinizi kontrol ederken karşınıza çıkan düşmanlarınızı vurmalısınız. Oyun içinde çeşitli haritalar bulunmakta ikili veya dörtlü takımlar halinde oynayabilirsiniz. En çok öldüren oyuncu kazanan olacaktır.

Yayıncı: Miniclip.com

play store stok logo

app store stok logo

 

 

Google Play Store: 3,9 Puan

App Store: 4,3 Puan


NBA JAM BY EA SPORTS™


nba jam

Farklı grafikler farklı oynayış, diğer basketbol oyunlarını unutun çünkü telefonunuzu elinizden düşürmeyecek bir oyun karşınızda. Retro grafikleri ve eski tür oyun kontrolleri ile diğer tüm basketbol tabanlı oyunların dışına çıkıyor. Çok oyunculu oyun modlarının yanında Wi-Fi ve Bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Kötü yanı nedir mi? Elbette oyunun ücreti… Puanlamaların bu denli düşük olmasının sebebini de bu olarak görüyorum.

Yayıncı: ELECTRONIC ARTS

play store stok logo

app store stok logo

 

 

Google Play Store: 4,2 Puan

App Store: 3,6 Puan


BADMİNTON LEAGUE


batminton lig

Yayıncılığını üstelenen RedFish Games yayınlandığı uygulama mağazalarında kendi kategorisinde oldukça popüler bir oyun olan Badminton League ile becerilerinizi test edebilir kontrollerde uzmanlaşabilirsiniz. Çevrimiçi olarak dünyada herhangi bir yerde olan biriyle oynanabildiği gibi kendiniz bir lobi oluşturarak arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla oyunun oynanacağı zemini ve çeşitli ekipman kıyafet tercihlerinden sonra oyuna başlayabilirsiniz. Bitmek bilmeyen turnuvalar, dişli rakipler ve daha birçok şey sizi bu oyunda bekliyor. Oyun içi satın alımlar olsa da bu sizi yıldırmasın artık hangi oyunda yok ki zaten.

Yayıncı: RedFish Games

play store stok logo

app store stok logo

 

 

Google Play Store: 4,2 Puan

App Store: 4,4 Puan


POCKET TANKS


pocket tanks

Engebeli bir arazide namlunun ucunda olan düşman tankı nişan almışken kendinizi bulabileceğiniz bu o oyun basit ara yüzü ile sizleri kendine çekiyor. Diğer oyunlar gibi Pocket Tanks oyununda da bolca çeşitte silah ve füzeler var. Arazide doğru açıyı bulduktan sonra rozetinizi ateşleyin ve rakiplerinizi yok etmeye başlayın. Wi-Fi üzerinden arkadaşlarınız ile bu oyunu zevkle oynayacağınızdan emin olun.

Yayıncı: RedFish Games

play store stok logo

app store stok logo

 

 

Google Play Store: 4,4 Puan

App Store: 4,1 Puan


KAFA TOPU 2


Kafa Topu

İlk çıkış yılı olan 2014'te Online Kafa Topu adıyla çıkmış bu oyun ilk versiyonunda yakaladığı başarıyı Kafa Topu 2 ile de göstermeyi başardı. Birebir, turnuva gibi farklı çeşit oynayış türlerini barındıran oyunumuzda maçları ünlü futbol yorumcusu Ercan Taner seslendirmekte. Bu oyunu en az bir kere oynamayan kalmamıştır ama listemize eklemekte fayda gördük. Arkadaşlarınızla ve dünya çapında oyuncularla oynamak için bağlantılar aşağıda.

Yayıncı: Masomo

play store stok logo

app store stok logo

 

 

Google Play Store: 4,5 Puan

App Store: 4,4 Puan


ASPHALT 8


asphalt

Asphalt adını duymayan yoktur, uzun soluklu bir yarış oyunu serisi olan oyun uygulama mağazalarında kategorilerinin başında geliyor. Sürekli güncellenerek oyuna katılan farklı mod, araba ve yarış seçenekleri ile 350 milyon kullanıcısına ben buradayım sen yarışına bak dedirtiyor.
Asphalt 8 tek bir lobi üzerinden toplamda 8 kişiye kadar birlikte oynama şansı veriyor. Aynı Wi-Fi oturumuna bağlanarak yerel çok oyunculu bir şekilde girebilirsiniz. Aktif bir internet bağlantınız olmasa bile telefonunuzdan hotspot bağlantı oluşturarak diğer arkadaşlarınızın katılmasını sağlayabilirsiniz. Onlarca otomobil arasından sizin favoriniz hangisi?

Yayıncı: GAMELOFT

play store stok logo

app store stok logo

 

 

Google Play Store: 4,4 Puan

App Store: 4,6 Puan

Kaynakça
Kaynakça

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.