Öğrenci Kariyeri Banner

10 Kasım İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

10 Kasım İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

10 Kasım itibarıyla vizyona filmleri sizler için derledik..

Seni Görüyorum

Seni Görüyorum, doğup büyüdükleri yerden ayrılıp, İstanbul'a gelerek kendilerine yeni hayatlar kuran üç kardeş Kaan, İbrahim ve Tankut'un hikayesini konu ediyor.

Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası

Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası, sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla bilrikte imkansız olarak görülen bir görevi gerçekleştirmeye çalışan Temel'in hikayesini konu ediyor.

The Marvels

Despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri alan Carol Danvers yani Captain Marvel, Yüce Zeka'dan intikamını almayı başarır. Ancak yaşanan beklenmedik olayın ardından Carol, dünyanın yükünü sırtlamak zorunda kalır.

Troller Hep Beraber

Troller Hep Beraber, arkadaşları Branch, Biggie, Tiny Diamond, Cooper, Satin ve Chenille ile birlikte türlü maceralara atılan Poppy'nin hikayesini konu ediyor.

Aslan Hürkuş 3: Anka Adası

Anka, bilim insanı Fikret ile birlikte Ege Bölgesi’ndeki bir adada görevdedir. Onların yanında teknik işleri halleden on dört küçük, bir büyük drone vardır. Ancak onlar çalışmalarını ilerletirken adaya bir gök taşı düşer ve yayılan manyetik alan drone’ların canlanmasına neden olur.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.