Öğrenci Kariyeri Banner

1 Milyon Dolarlık Eğitim Bursu

1 Milyon Dolarlık Eğitim Bursu
milyon-m

 

[ad name="HTML"]

Toplam Değeri 1 Milyon Doları Bulan Burs İmkanları Bugün Başlayan IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı'nda Sizleri Bekliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük yurtdışı eğitim fuarı olan IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları 27’inci kez kapılarını açıyor. Bugün Ankara Sheraton Hotel’de başlayan fuar  2 Nisan’da İzmir, 4-5-6 Nisan tarihlerinde İstanbul ve 8 Nisan’da Adana devam edip 10 Nisan’da Eskişehir’de son bulacak.
Fuara katılmak için ücretsiz davetiyeler http://ieft.com.tr/basvuru/default.aspx adresinden edinilebiliyor.

marka-g
Yurdışında eğitim almak için desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere toplamda 1 Milyon Dolar bursun sağlanacağı fuarda burs imkanlarından faydalanmak için nelerin gerektiği ve burslara nasıl başvuracaklarına dair bilgiler fuarda katılımcılarla paylaşılacak.

BURSLARI TOPLAMI 1 MİLYON DOLARA ULAŞAN ÜNİVERSİTELER
NEWCASTLE UNIVERSITY

Newcastle Üniversitesi 2015 Eylül’de başlamak üzere Türkiye’den yüksek lisans programlarına başvuran, yüksek akademik başarıya sahip 2 öğrenciye burs verecek. Her bir £5,000 değerinde olan burslar, okul harcıyla birlikte ödenecektir.

UNIVERSITY OF SOUTHAMPTON
Southampton Üniversitesi, hukuk, işletme ve psikoloji dahil olmak üzere çeşitli alanlardaki programlara başvuracak başarılı Türk öğrenciler için £ 5,000’a kadar burs imkanları sunmaktadır.

UNIVERSITY OF EAST ANGLIA
UEA Türkiye’den 50 öğrenciye burs verecektir. Bu burslar;
• Vice Chancellor’sPrizes – eğitim süresince her yıl %50 eğitim harcı indirimi sağlar
• International UG Prizes – eğitim süresince her yıl %25 eğitim harcı indirimi sağlar
• Faculty of ScienceUluslararası Burslar
• School of Biology – 4 x £1000 (yalnızca ilk yıl)
• School of Computing Science – 4 x £2000 (yalnızca ilk yıl)
• Energy Engineering courses – 3 x £1000 (yalnızca ilk yıl)
• School of Environmental Sciences – 4 x £2000 (yalnızca ilk yıl)
• School of Pharmacy – 7 x £2000 (yalnızca ilk yıl)
• 25 kişiye%50 eğitim harcı indirimi.
• 25 kişiye%25eğitim harcı indirimi şeklindedir.

Seçilen bölüme göre 3 bin yada 5 bin £ burs imkanı
University Of Salford’da Rektör Yardımcısı Lisan Üstün Başarı Bursu verilmekte. Bu burs adayın seçeceği bölüme göre 3 bin ile 5 bin £ arası değişmekte.
- The Salford MBA, Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği MSc, Doğal Gaz Mühendisliği ve İşletme MSc bölümlerine yüksek lisans başvurusu yapacak uluslararası öğrencilere verilecek 4000 £ değerinde burs verilecektir.
- Başka bir bölümde yüksek lisans yapmaya karar veren öğrencilere 2000 £ ile 3000 £ arası burs verilecektir.

RAU Seyahatten Konaklamaya Kadar Karşılıyor
Royal Agricultural University Türk öğrencilere Principal’s Overseas Bursunu sunmaktadır (UG £1,000; MSc £1,500; MBA £3,000).
Uluslararası Oryantasyon – RAU’ya kabul alan uluslararası öğrenciler için kültürel geziler ve akademik amaçlı İngilizce pratiği gibi etkinlikler içeren 2 haftalık ayrıcalıklı bir program. £665 (Havaalanı karşılama, konaklama, yiyecek, seyahat ve giriş ücretleri dahil).

UNIVERSITY OF SUSSEX
Sussex Mükemmeliyet Bursu başarı bazlı bir burs olup A Seviye, BTEC veya Uluslararası Lisans alanlarında en yüksek skoru alan öğrencileri tanıma ve ödüllendirme amaçlıdır.

Sussex Mükemmellik Bursu eğitimin ilk yılında 3.000 £ değerinde:
-   1.000 £ nakit, eğer üniversite içi konaklamada  yaşıyorsanız £ 2.000 kira indirimi olarak,
-  1.000 £ nakit, eğer üniversite içi konaklamada yaşamıyorsanız £ 2.000 ücret indirimi olarak verilmektedir.

Londra’da çalışarak burslu master & MBA fırsatı
London School of Commerce, Türk öğrencilere lisans, yüksek lisans ve MBA programları için 30 % burs olanağı sağlamakta, ayrıca Türk öğrencilere hem çalışıp hem de burslu master yapma fırsatı sunmaktadır.

Miami’de Türk Öğrencilere 3 bin Dolar Burs
Navitas, Miami’ye 1 saat uzaklıkta yer alan Florida Atlantik Üniversitesi ile yeni bir köprü anlaşması kurdu ve Ocak 2015’te eğitimlerine başlamak isteyen Türk öğrencilere 3 bin Dolar burs imkanı sunuyor.

New York’ta 15 Bin Dolarlık Burs İmkanı
New York Institute of Technology Üniversitesi birinci sınıflar ve üzeri öğrencilere ayrı burs programları sunuyor. Burs imkanlarından yararlanmak için başarı ilk odak.

Akademik Başarısını Toplum ve Gönüllük Hizmetleriyle Destekleyenlere 23 Bin Dolar Burs İmkanı
Arcadia University, yıllık 6 bin Dolar ile 23 bin Dolar arası başarı bazlı burs imkanı sunmaktadır. Burslar akademik başarı, üstün liderlik özellikleri, toplum ve gönüllülük hizmetlerini dikkate alır.   Lise öğrencileri ortalamaları, SAT/ACT/TOEFL skorları, aldıkları dersler ve katılım durumlarına göre değerlendirilirler. Başarı bazlı burslar için ayrı bir başvuruya gerek yoktur. Tam zamanlı programlara başvuran tüm uluslararası öğrenciler  otomatik olarak burs başvurusu yapmış kabul edilir.

ABD’de 600 bin Dolarlık Burs İmkanı
Stevens Institute of Technology Üniversitesi’ne 2015 Güz Döneminde yapılacak başvurularda $600,000 değerindeki Provost's Masters Fellowship bursu için değerlendirilmek mümkün.

Geleceğim Yönetmenlerine 2 bin ile 15 bin Dolar Arası Burs İmkanı
Vancouver Film School; eğlence sanatları konusunda 13 farklı program sunmakta ve bu programlarda sıradışı eğitim modeli uygulamaktadır. Teori ve pratiğin dengesi üzerine kurulu metotlarla eğitim gören öğrenciler 1 yılın sonunda rüyalarını gerçeğe çevirmeye adım atabiliyorlar. Bütün öğrenci adaylarına 2 bin Dolar ile 15 bin Dolar Kanada Doları arasında burs imkanları sunulmakta.

Aylık 5 bin TL burs ve 2 bin 900 TL Gezi Bursuyla Hong Kong’da Yüksek Lisans Eğitimi
Hong Kong University of Science and Technology (HKUST)’de ücretsiz yüksek lisans araştırma programlarına katılınabiliyor.
HKUST tam zamanlı lisansüstü araştırma öğrencilerine 5 bin TL aylık gelir sağlıyor. Hong Kong hükümeti tarafından sunulan “Hong Kong PhD Fellow ship Scheme”doktora bursu ayda 6 bin 700 TL gelir ve 3 yıl boyunca yılda bir kez 2 bin 900 TL değerinde gezi ücreti sağlayan bir diğer prestijli burstur. HKUST bütün HKPFS bursu öğrencilerine aynı bursu 4. yıllarında da sağlamaktadır.

İstanbul’da Eğitim Milano’da Staj %10 burs imkanıyla
İtalya'nın ünlü Moda Tasarım Okulu Istituto di ModaBurgo'nun, İstanbul şubesinde ana dilde eğitim alarak Milano' da staj yapmak mümkün. Üniversite IEFT Fuarı’nda yapılacak olan başvurulara %10 burs imkanı sağlıyor.

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları Takvimi
31 Mart 2015 Ankara Sheraton Hotel
2 Nisan 2015 Izmir Hilton Hotel
4-5 Nisan 2015 İstanbul Kongre Merkezi (Avrupa Yakası)
6 Nisan 2015 Istanbul Kozyatagi Hilton Hotel (Anadolu Yakası)
8 Nisan 2015 Adana Hilton Hotel
10 Nisan 2015 Eskisehir Dedepark Hotel

[ad name="Google Adsense"]

Kaynak: Hürriyet


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.