Öğrenci Kariyeri Banner

1 Genç 1 Gelecek ile Paragon Talks 15 Nisan'da Boğaziçi Üniversitesi'nde!

1 Genç 1 Gelecek ile Paragon Talks 15 Nisan'da Boğaziçi Üniversitesi'nde!
1 Genç 1 Gelecek seni; 15 Nisan 2018 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek Paragon Talks etkinliğine davet ediyor! Spor, sanat, girişimcilik, tasarım, mühendislik gibi çeşitli alanlarda fark yaratan yaşıtlarının başarıya tırmandıkları yolda nelerle karşılaştıklarına tanık olmak; erken yaşta başarıya ulaşmanın mümkün ve nasıl olacağını öğrenerek hayat hikayelerine ortak olmak istiyorsan Paragon Talks‘a hemen kayıt ol.

Hedefleri olan, nasıl başlayacağını bilmeyen ya da sadece biraz ilhama ihtiyacı olan 450 genci buluşturduğumuz Paragon’da kendine çok şey katıp yeni insanlarla tanışacağın, ufkunu açacak bir gün seni bekliyor. Unutma ilk biletler özel avantajlı erken dönem indiriminde!

576x432_0

Konuşmacılar ve Program Detayları için http://www.paragontalks.com ve 1genc1gelecek sosyal medya hesaplarından takipte kal!

İçeriği İsminde Gizli
Paragon’un anlamını hiç merak ettiniz mi?
Paragon, mükemmel olduğu kabul edilen örnek, model, timsal anlamına gelmektedir. 1 Genç 1 Gelecek tarafından ikincisinin düzenleneceği bu etkinlikte, gençlerimize ilham vermek ve cesaretlendirmek amacıyla, yaşıtları olan gençler sahneye çıkacak.


Bilet almak için tıklayınız.

* Etkinlik hakkında sorularınız ve detaylı bilgi için paragon@1g1g.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.